Grus og sand på Læsø

Vi har lagre og oplagspladser flere steder på Læsø og kan levere lige fra helt små grabfulde til hele vognlæs - tippet af så tæt på som muligt.
Det er også muligt efter aftale at hente materialerne hos os.

KC Entreprenør leverer alle former for materialer til anlæg og byggeri

Vi er leveringsdygtige i alle former for materialer til både store og små byggeopgaver; sand, grus, stabilgrus, granitskærver, lægningsgrus, flis, barkflis, strandsten, marksten og naturligvis både muld og jord.

Pris på grus og sten m.m. afhænger af mængde og levering - ring og få et tilbud på byggematerialer hos Kim på 40 74 15 10 eller Lars på 20 13 40 33.

 

Kontakt


KC Entreprenør 
Kim Christiansen
40 74 15 10
kc40741510@gmail.com

Grus - lægningsgrus

Grus i størrelsen 0-8 (det er kornstørrelsen) bruges til alle former for afretning, fx når man lægger fliser eller sten. Gruset kan også blandes i beton til grovere opgaver. 1 kubikmeter vejer ca. 1,75 ton - kan være rart at vide, hvis man selv afhenter på en af vores pladser med en lille trailer.

Stabilgrus 0 - 32

Stabilgrus 0-32 er som navnet antyder stabilt materiale, som med fordel kan anvendes som underliggende bærelag ved fx anlæg af terrasser, indkørsler, småveje og andet, hvor jorden er for blød til at bære. Hellere for meget stabil end for lidt.

Støbemix

Støbemix er som navnet antyder et blandings-produkt af sten og grus til beton - tilsæt kun cement og vand. Blandingsforholdet afhænger af opgaven.
Hos Ålborg Portland findes en mængdeberegner, hvor du kan se, hvad du skal bruge...

Sand - sandkassesand o.l.

Læsø er bogstavelig talt en sandbanke, så vi er naturligvis leveringsdygtige i alle former for sand - strandsand, fugesand, sandkassesand og bakkesand til sandpuder ved anlægsopgaver m.m.

Muld, jord og ler med mer' ...

Vi er leveringsdygtige i alle former for jord, skovjord, harpet muld og plænemuld til både haver og andre steder. Vi leverer også gerne ren lerjord til fx. jordforbedring på vores lette sandjorde her på Læsø - ler binder både vand og næringsstoffer langt bedre end sand. 

Søsten

Læsø har jo havet til alle sider, så adgangen til sømaterialer er nem. Vi er leveringsdygtige i søsten i mange forskellige størrelser - lige fra ærtestørrelse over nøddesten til 32 - 64 mm søsten til fx dekorativt brug i haven. Ring og få en snak om dit behov for sten, så finder vi en løsning.

Knust beton

Knust beton fremstilles af materiale fra nedbrydning af betonelementer o.l. Materialet har samme kvaliteter som stabilgrus og er fint som et billigere alternativ til stabilgrus. Knust beton er lidt lysere i farven.

Stenmel

Stenmel fremstilles af helt knust granit, og kan fx bruges som belægning i bede og gangarealer, på petanquebaner o.s.v. Når stenmel er vibreret, bliver overfladen helt hård.

Træflis og barkflis

Vi bruger en stor del af tiden med at producere flis til forskellige formål, så vi leverer naturligvis også flis til både afdækningsformål, belægning samt tørret flis til brænde.